Allergie informatie: Echt lekkere zelfgebakken koekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram bloem, half patent, half Zeeuwse (gezeefd), Zeeuwse bloem kun je bij de bakker kopen.
- 225 gram roomboter (kamertemperatuur)
- 100 gram basterdsuiker (witte)
- 30 gram volle melk
- 10 gram bakpoeder (gezeefd)
- snuf zout
Meer Recepten
- Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - IJs met kletskoppen
Met kaneelijs en kletskoppe uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - Gulsahan - Courgette-tomatenovenschotel voor Wieke
Met courgette, tomaat en basilicum uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Groentegerechten - meinweg - Gamba's in sherry
Met gamba's, sherry en citroen uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - ilsec - Citroenijs met munt
Met citroenijs, koekjes en munt uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Tapas - ninokil
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Echt lekkere zelfgebakken koekjes
- Allergieen informatie