Allergie informatie: Dikke speculaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram zelfrijzende bakmeel
- 150 gram bruine basterdsuiker
- 150 gram roomboter
- 10 gram speculaaskruiden,
- zout
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Pommes Pont Neuf
Met aardappelen en frituurve uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Aardappelgerechten - louca - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Dikke speculaas
- Allergieen informatie