Allergie informatie: Custard kruimelvlaai
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 225 gram boter
- 250 gram basterdsuiker
- 350 gram zelfrijzend bakmeel
- 2 zakjes vanillesuiker
- snufje zout
- voor de custard:
- 500 milliliter melk
- 35 gram custardpoeder
- 25 gram kristalsuiker
Meer Recepten
- Zandgebakjes met passievruchtvulling
Met passievrucht, custard en zandgebakjes uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk - Bosbessenmuffintriffles
Met bosbessenmuffins, sinaasappelsap en bosbesssen uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Ierse trifle
Met fruitcocktail, taartbodems en custard uit Nederland
12 porties - 4 uur en 25 minuten
Kerst - bettyvandijk - Frambozen-muffintrifles
Met frambozenmuffins, aardbeien en frambozen uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Rabarbercompote met aardbeien
Met rabarber, aardbeien en creme fraiche uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Custard kruimelvlaai
- Allergieen informatie