Allergie informatie: Citroenmeringue met mascarponecreme en vers fruit
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de meringue:
- 6 eiwitten
- 300 gram fijne suiker
- citroenrasp van 1 citroen
- voor de mascarponecreme:
- 250 gram mascarpone
- 5 eetlepels kwark
- 1 zaktje vanillesuiker
- 2 eetlepels citroensap
- voor de decoratie:
- 1 handje vol aardbeien
- 1 handje vol frambozen
- 1 handje vol bosbessen
- 1 handje vol bramen
- 1 handje vol druiven
- 1 handje vol rozenblaadjes
- 1 eiwit
- paar eetlepels tafelsuiker
- extra:
- beetje poedersuiker om te bestrooien
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Citroenmeringue met mascarponecreme en vers fruit
- Allergieen informatie