Allergie informatie: Chocoladetaart met rum
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 4 eieren
- 100 gram suiker
- 75 gram maizena
- 75 gram bloem
- half afgestreken theelepel bakpoeder
- 1 eetlepel cacao
- 1 theelepel oploskoffie
- voor de crème:
- 250 gram boter of margarine
- 100 gram maizena
- 2 pakjes vanillesuiker
- 1 ei
- 2-3 borrelglazen rum
- voor de garnering:
- chocoladeblaadjes
- rumbonen
- enkele pistachnootjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocoladetaart met rum
- Allergieen informatie