Allergie informatie: Chocolade vlokken muffins
Terug naar het receptIngrediënten
- olie of gesmolten boter, om in te vetten
- 280 gram bloem
- 3 theelepel bakpoeder
- 1 mespuntje zout
- 120 gram witte basterdsuiker (mag ook bruine zijn)
- 175 gram chocolade vlokken (of chocoladestukjes)
- 2 eieren
- 250 milliliter melk
- 6 eetlepel zonnebloemolie of 90 gram boter, gesmolten en afgekoeld
- 1 theelepel vanillearoma
Meer Recepten
- Tennisbal
Met muffins, suikerpasta en decoreerstift uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - coverse - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Dashi (Japanse zeewierbouillon)
Met japans zeewier, rode paprika en verse zalmsnippers uit Japan
4 porties - 20 minuten
Soepen - sacha - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocolade vlokken muffins
- Allergieen informatie