Allergie informatie: Chocolade-truffeltaart
Terug naar het receptIngrediënten
- boter, om in te vetten
- 55 gram lichtbruine basterdsuiker
- 2 eieren
- 25 gram bloem
- 25 gram cacao
- 50 milliliter koude, sterke zwarte koffie
- 2 eetlepel cognac
- toplaag:
- 600 milliliter slagroom
- 425 gram pure chocolade, gesmolten en afgekoeld
- cacao, ter decoratie
- poedersuiker, ter decoratie
Meer Recepten
- Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger - Banaan op de BBQ met chocoladevlokken
Met banaan, chocolade en kokos uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hagelslag (poeder)
Met pure chocolade uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Bijgerechten - witolama
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocolade-truffeltaart
- Allergieen informatie