Allergie informatie: Chocolade taart
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 75 gram bloem
- 50 gram cacao
- zout
- 6 eieren
- 150 gram donkerbruine basterdsuiker
- voor de vulling:
- 300 gram extra pure chocolade (minimaal 70 % cacao)
- 250 milliliter slagroom
- 1 pot jam (pruimen, kersen)
- voor het glazuur:
- 125 gram suiker
- 40 gram cacaopoeder
- 75 milliliter slagroom
- 1 deciliter water
- voor de garnering:
- bonbons of chocoladesnoepjes
Meer Recepten
- Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger - Banaan op de BBQ met chocoladevlokken
Met banaan, chocolade en kokos uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hagelslag (poeder)
Met pure chocolade uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Bijgerechten - witolama
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocolade taart
- Allergieen informatie