Allergie informatie: Chocolade-roomtaart met kersen
Terug naar het receptIngrediënten
- boter voor de springvorm
- 4 eieren
- 200 gram suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- zout
- 200 milliliter olie
- 4 zakjes chocoladepuddingpoeder (om te koken voor 500 milliliter melk)1/2 pakje bakpoeder
- 1 pot kersen(720 milliliter)
- 1 zakje vanille-puddingpoeder (om te koken voor 500 milliliter)
- 400 gram slagroom
- 2 zakjes slagroomversteviger
- 500 gram magere kwark
- poedersuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocolade-roomtaart met kersen
- Allergieen informatie