Allergie informatie: Chocolade-kersengebak
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram + een beetje zachte boter
- 450 gram + een beetje bloem
- 1,2 kilo kersen (eventueel vervangen door kersen uit pot)
- 200 gram pure chocolade
- 350 gram suiker
- 3 zakjes vanillesuiker
- zout
- 6 eieren
- 1 zakje bakpoeder
- 3 eetlepels kersenjam
- 250 milliliter slagroom
- poedersuiker
Meer Recepten
- Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger - Banaan op de BBQ met chocoladevlokken
Met banaan, chocolade en kokos uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hagelslag (poeder)
Met pure chocolade uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Bijgerechten - witolama
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocolade-kersengebak
- Allergieen informatie