Allergie informatie: Chocolade karameltaart
Terug naar het receptIngrediënten
- Bodem:
- 125 gram boter
- 55 gram suiker
- 190 gram zelfrijzend bakmeel
- zout (mespuntje)
- karamel
- 60 gram roomboter
- 1 blik gecondenseerde melk
- 4 eetlepels bruine suiker
- zout
- Topping:
- 200 gram melkchocolade
- Garnering:
- 50 gram witte chocolade
Meer Recepten
- Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger - Banaan op de BBQ met chocoladevlokken
Met banaan, chocolade en kokos uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hagelslag (poeder)
Met pure chocolade uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Bijgerechten - witolama
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocolade karameltaart
- Allergieen informatie