Allergie informatie: Cheesecake repen met karamel
Terug naar het receptIngrediënten
- Vulling:
- 300 gram roomkaas (kamertemperatuur)
- 1 middelgroot ei (kamertemperatuur)
- 70 gram fijne suiker
- 1 vanillestokje of 1 theel vanille exract
- 20 milliliter Rum (80% Stroh)
- 50 milliliter slagroom
- Karamelsaus:
- 70 gram amandelen (ongeroosterd)
- 20 milliliter water
- 90 milliliter slagroom
- 75 gram suiker
- 1,5 eetlepel golden syrup
- Bodem:
- 220 gram pepernoten (of speculaas)
- 55 gram roomboter, gesmolten
- Materialen:
- bakvorm of ovenschaal van ca 24 x 15 cm
- mixer
- bakpapier
- keukenmachine
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Cheesecake repen met karamel
- Allergieen informatie