Cheesecake met blauwe bessen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender
  • Deegroller
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Bekleed de bodem van de springvorm met het bakpapier.
  3. Verkruimel de koekjes in de blender, of met een deegroller.
    Smelt de in een steelpan, voeg 25 gram toe en meng door de koekkruimels.
    Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel.
    Laat de chocolade au bain marie smelten en verdeel over de bodem
    Meng de met de kwark en de rest van de .
  4. Voeg 1 voor 1 de toe en blijf kloppen tot de is opgelost.
    Meng het limoensap en 150 gram erdoor en schep in de vorm.
    Bak de taart ca. 40 minuten in het midden van de oven
    Zet de oven op 100 graden en bak de taart nog 20 minuten verder.
    Controleer of de taart stevig genoeg is.
  5. Zo niet laat de taart nog even in de uitgeschakelde oven staan, controleer regelmatig.
    De bovenkant mag een beetje scheuren.
    Laat op een rooster afkoelen op kamertemperatuur en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
    Garneer met de resterende bessen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • biscuits is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, roomkaas, franse kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en franse kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, roomkaas, franse kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
382 kcal
19%3820 kcal
Vetten
23 g.
33%230 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%190 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
20 g.
22%200 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cheesecake met blauwe bessen