Allergie informatie: Cheese-cake met bosbessen
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de bosbessenjam:
- 200 gram bosbessen
- 50 gram suiker
- het sap van 1 limoen
- wat maizena
- voor de vulling:
- 500 gram mascarpone
- het merg van 1 vanillestokje
- 200 gram suiker
- 60 milliliter limoensap
- de eidooiers van 2 eieren
- voor de bodem:
- 200 gram verkruimelde biscuits
- 80 gram gesmolten boter
- 2 eetlepels suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Cheese-cake met bosbessen
- Allergieen informatie