Allergie informatie: Brownie met noten en rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram pure chocolade
- 280 gram bloem
- 220 gram boter
- 385 gram witte basterdsuiker
- 1 flinke eetlepel vanillesuiker
- 20 gram cacao
- 4 eieren
- 1 eidooier
- 2 theelepels zout
- 50 gram amandelen
- 50 gram hazelnoten
- 75 gram rozijnen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Brownie met noten en rozijnen
- Allergieen informatie