Allergie informatie: Bretonse eierkoek met chocolade
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 eieren
- 160 gram suiker
- 220 gram bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
- snufje zout
- 150 gram zachte boter
- 120 gram fijngemaakte extra pure chocolade
- scheutje abrikozenlikeur
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Bretonse eierkoek met chocolade
- Allergieen informatie