Bramen-kruimelcake

Ingrediënten

+ -
print

Voor de kruimellaag:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Bakvorm
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
    Bekleed de bodem van het brownieblik met bakpapier.
    Klop in een kom met een mixer de en de zacht.
  2. Voeg een mespunt zout toe.
    Voeg één voor één de toe en klop tot het ei is opgenomen voordat je weer een nieuw ei toevoegt.
  3. Meng het zelfrijzend en de erdoor.
    Schep het beslag in de bakvorm en verdeel de erover.
    Maak de kruimellaag door in een kom alle ingredienten met de vingertoppen tot kruim te wrijven.
    Strooi het mengsel over de in de vorm.
  4. Bak de cake in het midden van de oven in 45-50 minuten goudbruin en gaar.
    Laat even in de vorm iets afkoelen en stort hem dan op een rooster.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
158 kcal
7%2528 kcal
Vetten
15 g.
22%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%192 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
3 g.
3%48 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bramen-kruimelcake