Allergie informatie: Boterkoek voor een zandtaartvorm van 20 cm
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram bloem
- 175 gram roomboter
- 150 gram witte basterdsuiker
- 2 theelepels water
- 2 gram zout
- geraspte citroenschil
- voor het bestrijken:
- ½ ei
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Boterkoek voor een zandtaartvorm van 20 cm
- Allergieen informatie