Allergie informatie: Bossche bollen
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het soezenbeslag:
- 100 milliliter water
- 100 milliliter melk
- 100 gram boter
- 1 snufje zout
- 100 gram bloem
- 4 eieren
- voor de vulling:
- 350 milliliter slagroom
- 35 gram suiker
- voor het glazuur:
- 90 gram water
- 225 gram suiker
- 190 gram chocolade
- extra nodig:
- bakpapier
- bakplaat
- spuitzak
- glad spuitmondje
Meer Recepten
- 'verdronken' vanilleijs
Met vanille ijs en espress uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Tosti caprese
Met mozzarella, pitabroodjes en tomaten uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Sandwiches - bettyvandijk - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Bosvruchtencocktail
Met bosvruchtensorbetijs, prossecco en wodka uit Nederland
8 porties - 10 minuten
Cocktails met alcohol - bettyvandijk - Yoghurt-limoenshake
Met limoen, yoghurtijs en drinkyoghurt uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Bossche bollen
- Allergieen informatie