Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Taartvorm

Bereidingswijze

  1. BODEM
    Breek de per 3 à 4 stuks in je handen en maak zo klein mogelijk en doe ze in een kom.
    Maak met de achterkant van een lepel de koekstukjes helemaal klein zodat het echt zo fijn als paneermeel is.
    Smelt in een pannetje op laag vuur de .
    Voeg als de boter helemaal vloeibaar is de kruimels toe en roer door elkaar.
    Doe de boter met kruimels in de taartvorm en verdeel dit over de bodem met de achterkant van de lepel, druk goed en stevig aan.
    Zet de taartvorm met bodem in de koelkast.

    VULLING
    Pak de bak voor het maken van de .
    Doe de , klopfix en de in de kom.
    Klop met de mixer op de hoogste stand totdat de stevig is.
    Pak de pakjes bokkenpootjes en snij de bokkenpootjes door het zachte gedeelte doormidden (je houdt een aantal bokkenpootjes over).
    Gooi het de kruimels die het geeft niet weg.

    TAARTOPMAAK
    Haal de taartvorm met koekbodem uit de koelkast
    Leg de bodem helemaal vol met 1 laag bokkenpootjes (chocolade naar boven)
    Verdeel de helft van de over de laag bokkenpootjes
    Leg op de weer een laag bokkenpootjes
    Verdeel de rest van de over de bokkenpootjes
    Gooi de kruimels van de bokkenpootjes over de slagroomlaag.

    Dek de vorm af en laat minimaal 3 uur in de koelkast beetje opstijven.
25
25
25

Variaties op Bokkenpotentaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bokkenpotentaart
VariatieAantalGang
Bokkenpotentaart1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
264 kcal
13%2640 kcal
Vetten
6 g.
9%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bokkenpotentaart