Allergie informatie: Bladerdeeggebak met appel en perziken
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 pak bladerdeeg (kant en klaar)
- 400 gram kwark
- 6 appels, in schijven
- 6 perziken, in schijven
- 0,5 deciliter kookcreme
- 0,25 deciliter sterke koffie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Bladerdeeggebak met appel en perziken
- Allergieen informatie