Allergie informatie: Bladerdeegbakjes met citroencrème en vers fruit
Terug naar het receptIngrediënten
- rasp en sap van 1 schoongeboende citroen
- 40 gram suiker
- 1 theelepel maizena vermengd met 1 theelepel water
- 1 eidooier
- 20 gram boter
- 125 milliliter slagroom
- 20 gram poedersuiker
- 6 bladerdeeg taartbodempjes
- fruit in verschillende kleuren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Bladerdeegbakjes met citroencrème en vers fruit
- Allergieen informatie