Allergie informatie: Bessentaart met chocolade
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eieren
- zout
- 200 gram suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 75 gram bloem
- 25 gram maizena
- 1 theelepel bakpoeder
- 6 blaadjes gelatine
- 700 gram rode bessen
- 5 eetlepels zwartebessenlikeur (crème de cassis)
- 200 milliliter mousserende witte wijn (prosecco of sekt)
- 750 milliliter slagroom
- 100 gram melkchocolade
- bakpapier
- spuitzak met grote spuitmond
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Bessentaart met chocolade
- Allergieen informatie