Allergie informatie: Bananenbrood met appel, rozijnen en walnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 140 gram volkoren speltmeel (of volkoren bloem)
- 1,3 theelepel kaneel
- 1 theelepel bakpoeder
- 2 rijpe bananen, geprakt
- 2 eiwitten, losgeklopt
- 1 grote stevige appel, geschild en in blokjes gesneden
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel walnootolie
- 70 gram rozijnen, geweld
- klein handje walnoten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Bananenbrood met appel, rozijnen en walnoten
- Allergieen informatie