Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arretjescake anders recept
Arretjescake anders recept

Arretjescake anders


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een dikke vanillepudding van de melk, de suiker, de vanillesuiker en de vanillepuddingpoeder. Roer de boter tot die wit is en meng dan de lauwe pudding erdoor. Boter een rechthoekige schaal in zodat de bodem niet blijft kleven. Leg eerst een laag koekjes in de schaal, smeer dan een laagje puddingboter over de koekjes en herhaal dit tot de ingredienten op zijn. De laatste laag moet altijd van puddingboter zijn. Van boven strooi ik meestal nog wat verkruimelde speculaas. Laat de taart een tijdje in de koelkast staan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit arretjescake anders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven