Appeltaart van de bakplaat met honing en walnoten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Oven voorverwarmen op 175 graden C Appels schillen, van klokhuis ontdoen en in partjes snijden.
  3. en suiker vermengen met de appels en laten uitlekken.
  4. De grof hakken. 1 keer appeltaartdeeg maken met de deeghaken (ik heb deze keer een mix gebruikt, die ik bij de molen heb gekocht).
  5. Dan in andere kom met de grove garde een cakebeslag maken en toevoegen aan het deeg.
  6. Met de deeghaak beiden vermengen.
  7. Meng de door de en doe dat bij de uitgelekte appels en omscheppen.
  8. Bereidingswijze:
  9. Bakplaat bekleden met bakpapier (scheelt een stuk met afwassen).
  10. Spreid het deegbeslag erover uit.
  11. Doe daarover de met ei vermengde (hoeft niet perse).
  12. Doe daarover het appelmengsel en zet het in de voorverwarmde oven.
  13. Bak het in ongeveer 1 uur, afhankelijk van de dikte van de deegbodem.
  14. Het is gaar als een breinaald er schoon uitkomt als je er in prikt.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten en amandelspijs is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
40 kcal
2%800 kcal
Vetten
1 g.
1%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appeltaart van de bakplaat met honing en walnoten