Allergie informatie: Appeltaart op de bakplaat
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het deeg:
- 750 gram zelfrijzend bakmeel
- 510 gram roomboter
- 400 gram witte basterdsuiker
- 2 ei
- 1 theelepel zout
- 0,5 rasp van de citroen
- Voor de vulling:
- 1500 gram goudrenetten
- 150 gram rozijnen
- 100 gram krenten
- 200 gram suiker
- 1 eetlepel kaneel
- Sap van de citroen
- Voor de afwerking:
- abrikozenjam
Meer Recepten
- Zoete tomaatjes uit de oven
Met tomaten, basilicumazijn en bruine basterdsuiker uit Nieuw-zeeland
4 porties - 40 minuten
Hapjes - q-ndusoleil - Ovenaardappelen met geroosterde worst
Met aardappelen, worst en knoflook uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Ovenschotels - jacob - Bakplaat vol lekkers!
Met aardappel wedges, courgette en chorizo uit Spanje
4 porties - 45 minuten
Ovenschotels - WendyVeldhuizen - Shoarma broodje
Met brooddeeg, shoarm vlees en ei uit Nederland
1 portie - 30 minuten
Broodgerechten - havaro - Surinaamse flapjes
Met croissantdeeg, kipfilet en tuinerwtjes uit Suriname
12 porties - 15 minuten
Hapjes - WendyVeldhuizen
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Appeltaart op de bakplaat
- Allergieen informatie