Allergie informatie: Appel-kwarktaart met abrikozenjam
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram + beetje bloem
- 425 gram suiker
- zout
- 200 gram koude boter + 150 gram zachte boter
- 5 eieren
- boter om in te vetten
- 1,5 kg zure appels
- 2 citroenen
- 1 zakje vanillesuiker
- 400 gram roomkaas (Monchou)
- 1 kg magere kwark
- 2 pakjes vanille- of griesmeelpudding (om te koken) voor 500 milliliter melk
- 100 gram amandelen
- 1 pot abrikozenjam (340 gram)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Appel-kwarktaart met abrikozenjam
- Allergieen informatie