Allergie informatie: Appel-boterkoek
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo appels (bijvoorbeeld Elstar)
- 35 gram custardpoeder
- 75 gram + 6 eetlepels suiker
- 200 milliliter appelsap
- 350 milliliter + 5 eetlepels melk
- 100 gram crème fraîche
- 450 gram + extra bloem
- 42 gram verse gist of 16 gram droge gist
- 200 gram + extra zachte boter
- 1 ei
- zout
- 75 gram amandelschaafsel
Meer Recepten
- Fruit bakje
Met appel, banaan en kiwi uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Kinderen - robert7300 - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Spies van hamlappen met stukjes appel
Met hamlappen, appel en bieslook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Appel-boterkoek
- Allergieen informatie