Allergie informatie: Appel-boterkoek
Terug naar het receptIngrediënten
- 320 gram bloem
- 250 gram roomboter
- 250 gram witte basterdsuiker
- handje rozijnen
- 3 grote appels in plakjes
- 1 eetlepel kaneel
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 250 milliliter appelsap
- 1 zakje taartgeleipoeder
- ovenschaal 20x30 of bakblik
Meer Recepten
- Fruit bakje
Met appel, banaan en kiwi uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Kinderen - robert7300 - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Spies van hamlappen met stukjes appel
Met hamlappen, appel en bieslook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Appel-boterkoek
- Allergieen informatie