Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandel-chocokoekjes recept
Amandel-chocokoekjes recept

Amandel-chocokoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de witte chocolade smelten met de olijfolie en schenk het mengsel over een ingevet bakblik. Bestrooi de chocolade met de amandelen en zet het afgedekt 2 uur in de ijskast. Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Hak de pure chocolade fijn en meng het in een steelpan met de melk en boter tot een glad mengsel. Voeg de aroma toe en schenk het mengsel over de gestolde witte chocolade. Zet het nog eens 2 uur afgedekt in de ijskast om op te stijven. Snijd het in stukjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amandel-chocokoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven