Allergie informatie: Spakenburgse Pofkoek met stroop/botersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bakmeel
- 500 milliliter melk
- 1 ei
- 125 gram krenten
- 125 gram rozijnen
- zout naar smaak
- voor de saus:
- 400 milliliter melk
- 125 gram roomboter
- 125 gram bruine suiker
- 250 milliliter stroop
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Spakenburgse pofkoek met stroop/botersaus
- Allergieen informatie