Allergie informatie: Sopi di kabritu / geitenvlees soep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo geitenvlees (liefst met bot en stukjes vet)
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 middelgrote ui, fijngehakt
- 1 rode paprika, in blokjes
- 2 maïskolven (vers of uit blik)
- 1 steel bleekselderij, in kleine stukjes
- 1 takje selderij, gehakt
- 2 tomaten, in stukjes
- 2 bouillonblokjes (rund, vis of groente)
- olie om in te bakken
- water
- 1 zoete aardappel
- een stuk pompoen (ongeveer 200 gram)
- vermicelli
Meer Recepten
- Vlaamse soep
Met prei, aardappel en spek uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Bijgerechten - eds - Champignons-tauge soep
Met champignonsoep, tauge en ham uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Soepen - avdwijngaard - Karsigu (geitenvlees in kokossaus)
Met geitenvlees, santen en boemboe uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vlees - jaccor - Kip met salami soep
Met kippensoep zakje, salami en gele paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Soepen - Suzzie - Kambing santen pedis (gesmoord geitenvlees in kokos sausje)
Met geitenvlees, kokos en kardemom uit Indonesie
8 porties - 2 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Sopi di kabritu / geitenvlees soep
- Allergieen informatie