Allergie informatie: Paling in ’t groen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo verse schoongemaakte paling van vingerdikte
- 2 middelgrote sjalotten
- 1 citroen
- 0,25 liter witte wijn type riesling
- 0,25 liter water
- 1 takje verse tijm
- 1 blad laurier
- gemengde molenpeper
- zout
- 50 gram bakboter
- 2 eetlepels verse fijngehakte spinazie
- 2 eetlepels verse fijngehakte kervel
- 2 eetlepels verse fijngehakte waterkers
- 1 eetlepel verse fijngehakte zurkel
- 1 eetlepel verse fijngehakte peterselie
- 1 eetlepel verse fijngehakte citroenkruid
Meer Recepten
- Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam - Pasta met paprika/tonijnsaus
Met tonijn, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - breemer - Kibbeling in zoetzure saus met rijst
Met kibbeling, paprikas en rijst uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Paling in ’t groen
- Allergieen informatie