Allergie informatie: Konijn in het zuur
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo konijnendelen
- zout en peper
- 1 kleine winterwortel
- 2 uien
- stukje selderijknol
- enkele takjes peterselie
- 1 blaadje laurier
- enkele peperkorrels
- 4 deciliter azijn
- 1,5 deciliter water
- 60 gram boter
- 2 sjalotjes
- snufje suiker
- maïzena
Meer Recepten
- Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Bananenchips
Met bakbananen, gemberpoeder en chilipoeder uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kerrykip van het spit
Met kip, nandan massala en zeezout uit Nederland
4 porties - 1 uur
Gevogelte - hots - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Konijn in het zuur
- Allergieen informatie