Recensies van Bierpap
Terug naar BierpapRecensies
-
Mijn moeder maakte het volgens mij ook anders: eerst een roux maken en daar donker bier bij. Suiker kon je naar eigen smaak toevoegen. Wij vonden het heerlijk, maar schoonzus en zwager gruwden ervan.Patrick gaf dit recept 4/5 sterren
-
Ik heb van mijn schoonmoeder een heel ander recept gekregen van Bierenpap (donker bier, bloem, melk en naar behoefte suiker toevoegen). Maar hoe dan ook, het is heerlijke kost!Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Dank voor de plaatsing van dit recept. Ik ken het uit mijn jeugd in Eindhoven in de jaren vijftig. Heerlijk! Maar geen van mijn zussen kende het recept nog. Wat mij betreft 5 sterren! Fred PlorafBezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mijn moeder was geboren in Tilburg op 14 april 1909 als oudste dochter van een kastelein. Ze maakte iets wat je nergens in een pakje kunt kopen: Bierpap. Ze heeft er haar kinderen mee verwend. Leuk om het recept hier tegen te komen, ik ga het zeker proberen. Ook gebruikte ze bier bij het maken van oliebollen als gistmiddel.Krelis gaf dit recept 5/5 sterren
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Bierpap
- Reacties