Allergie informatie: Zalm-forelcocktail voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram bleekselderij
- 300 gram gerookte zalm
- 250 gram gerookte forelfilet
- 4 takjes dille
- 7 eetlepels witte balsamico
- 2 theelepels grove mosterd
- 3 eetlepels vloeibare honing
- zout
- peper
- 3 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Zalm-forelcocktail voor buffet
- Allergieen informatie