Allergie informatie: Zwarte peren
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stoofperen
- 2 deciliter water
- 100 gram suiker
- 2 eetlepels citroensap
- 1 kaneelstokje
- 2 deciliter room culinair
- 150 gram rietsuiker
- 25 gram boter
- 2 eetlepels stroop
- 1,2 deciliter melk
- 200 gram pure chocolade
Meer Recepten
- Vijf-kruidenpoeder 2
Met djahe, steranijs en kaneel uit China
10 porties - 10 minuten
Bijgerechten - 34533 - Perenjam
Met peren, kaneelstokje en geleistokje uit Nederland
20 porties - 20 uur
Jam en marmelade - azuro - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Armeense kebabs
Met rundergehakt, tomatenpuree en ketoembar uit Georgie
4 porties - 45 minuten
Snacks - 34533
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Valentijn
- Zwarte peren
- Allergieen informatie