Allergie informatie: Tomaten-hamcroissants voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram gedroogde tomaten in olie
- 50 gram parmezaan, geraspt
- 4 takjes basilicum
- 500 gram koelvers bladerdeeg voor croissants (voor 12 stuks)
- 12 dunne plakken ham (gekookt of rauw)
- 300 gram roomkaas
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2-3 eetlepels ajvar
- zout
- peper
- paprikapoeder
- bakpapier
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Tomaten-hamcroissants voor buffet
- Allergieen informatie