Allergie informatie: Suikerviolen (mooi als garnering op zoete gerechten)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 half kopje vol maartse viooltjes (zonder steeltjes)
- 2 eiwitten
- 2 theelepels water
- poedersuiker
- snufje zout
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Suikerviolen (mooi als garnering op zoete gerechten)
- Allergieen informatie