Allergie informatie: Wijnchocolade-drank
Terug naar het receptIngrediënten
- Dit is een origineel recept uit 1726 van Peter Brears, voedingshistoricus, dat hij voor de toenmalige koning van Engeland maakte.
- 25 milliliter goede Port
- 50 gram geraspte pure chocolade
- 75 gram suiker (voor iemand die het niet zoet wil moet je 1 theelepel maïzena gebruiken i.p.v. de suiker)
Meer Recepten
- Appel/gember-drank
Met gemberwortel, appelsap en rietsuiker uit Nederland
10 porties - 20 minuten
Dranken - hela - Cendol (Tjendol drankje)
Met bruine basterduiker, kokosmelk en maizena uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Dranken - jaccor - Bananen drank
Met banaan, suiker en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Cocktails zonder alcohol - harwoon - Bananen drank
Met bananen, speculaas en ijs uit Belgie
4 porties - 5 minuten
Smoothies - yokedol
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Sinterklaas
- Wijnchocolade-drank
- Allergieen informatie