Allergie informatie: Pepernoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram bloem
- halve theelepel bakpoeder
- 50 gram roomboter om de plaat in te vetten.
- 150 gram stroop
- 2 theelepels kaneel
- 1 theelepel kruidnagel poeder
- 1 theelepel nootmuskaat poeder
- halve theelepel gemalen korianderzaad
Meer Recepten
- Zwartepieten ijs
Met chocoladeijs, pepernoten en schuimbanaantjes uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Speciale gelegenheden - sacha - Echte pepernoten
Met honing, ei en bakmeel uit Nederland
1 portie - 1 uur en 30 minuten
Sinterklaas - chrisgovers - Pepernotencake
Met roomboter, speculaaskruiden en bloem uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Sinterklaas - lucyvader
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Sinterklaas
- Pepernoten
- Allergieen informatie