Allergie informatie: Gevulde speculaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram zelfrijzend bakmeel
- 125 gram bruine basterdsuiker
- 2 eetlepels speculaas kruiden
- 175 gram koude harde boter, in plakken
- 300 gram amandelspijs op kamertemperatuur
- 2 eieren, gesplitst
- 2 eetlepels (koffie) room
- 1 zakje amandelen (baukje)
- beetje zout
- bakplaat
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Sinterklaas
- Gevulde speculaas
- Allergieen informatie