Allergie informatie: Gevulde speculaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 centimeter boterkoekvorm
- 250 gram zelfrijzend bakmeel
- 150 gram lichtbruine basterdsuiker
- 150 gram roomboter
- 2 eetlepels speculaaskruiden
- 1 geklutst ei
- snufje zout
- 1 eetlepel melk
- hele amandelen garnering
- zelfgemaakte amandelspijs (zie recept)
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Sinterklaas
- Gevulde speculaas
- Allergieen informatie