Allergie informatie: De lekkerste speculaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- 120 gram donkerbruine basterdsuiker
- 140 gram roomboter
- 10 gram specerijenmix voor koek en speculaas van Verstegen
- 10 gram amandelschaafsel, gehakt
- 1 zakje blanke gehalveerde amandelen om te garneren
- 3 eetlepels verse room
- 15 gram chocolade
- 3 koffielepels ahornsiroop
- een snuf zout
Meer Recepten
- Kip in sinaasappelsaus met broccoli
Met kipdrumsticks, sinaasappelsap en ontbijtkoek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - jacob - Bami Trafasie (de lekkerste Surinaams-Javaanse bami)
Met kipfilet, mie en trassie uit Suriname
4 porties - 45 minuten
Miegerechten - Desi - Yoghurttoetje met bosvruchten
Met speculaas, bosvruchten en yoghurt uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - angel1990 - Speculaas met bosbessen
Met amandelmeel, bosbessen en dadels uit Albanie
6 porties - 20 minuten
Koekjes - sfreak - Snelle zelfgemaakte jus
Met margarine, speculaas en bruschetta uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Veganistisch - Vageterrier
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Sinterklaas
- De lekkerste speculaas
- Allergieen informatie