Allergie informatie: Scones voor de high tea
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram + een beetje bloem
- 50 gram suiker
- 2 zakjes vanillesuiker (à 8 gram)
- een beetje zout
- 0,5 zakje bakpoeder (8 gram)
- 100 gram koude boter
- 125 milliliter 2 eetlepels melk
- 3 eetlepels frambozenjam (of abrikozenjam)
- 3 eetlepels clotted cream (eventueel vervangen door crème fraîche)
- bakpapier
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Scones voor de high tea
- Allergieen informatie