Allergie informatie: Scones met zalmtartaar voor high tea
Terug naar het receptIngrediënten
- VOOR DE SCONES:
- 175 gram bloem
- 1 0,5 theelepel bakpoeder
- snufje zout
- 45 gram boter
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 1 ei
- 60 milliliter slagroom
- olie, voor het invetten
- VOOR DE ZALMTARTAAR:
- 250 gram verse zalmfilet
- sap en geraspte schil van 1 limoen
- 2 eetlepels kappertjes, uitgelekt
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 theelepel mosterd
- 1 eetlepel gehakte dille
- zout
- 0,5 theelepel tabasco
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Scones met zalmtartaar voor high tea
- Allergieen informatie