Allergie informatie: Salade van aardappel, asperge en ham voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo vastkokende aardappels
- 1 ui
- 6-7 eetlepels witte wijnazijn
- 0,5 groentebouillonblokje
- 7 eetlepels olie (waarvan evt. 5 eetlepels walnootolie)
- 500 gram groene asperges
- 100 gram rucola
- 150 gram gerookte ham in dunne plakken (bijvoorbeeld Schwarzwälder schinken)
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Salade van aardappel, asperge en ham voor buffet
- Allergieen informatie