Allergie informatie: Rode haringcocktail voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels hazelnoten, grof gehakt
- ca. 340 gram rode bieten (pot)
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 ui
- 1 appel
- 6 haringen
- 0,5 bosje bieslook
- 3 eetlepels balsamicoazijn
- 200 milliliter crème fraiche
- 20 milliliter zure room
- zout
- peper
- suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Rode haringcocktail voor buffet
- Allergieen informatie