Allergie informatie: Rabarber-crêpe ovenschotel voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo rabarber
- 340 gram aardbeienjam (pot)
- 30 gram maïzena (of custardpoeder)
- 250 gram bloem
- 1 zakje vanillesuiker (8 gram)
- een beetje zout
- 8 eieren
- 250 milliliter melk
- 125 milliliter bruisend mineraalwater
- 2 eetlepels + een beetje boter
- 250 milliliter slagroom
- 5-6 eetlepels suiker
- 1 eetlepel poedersuiker
- bakpapier
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Rabarber-crêpe ovenschotel voor buffet
- Allergieen informatie